ENJOY!

Papírsárkány

gasztro

2017. július 17. 09:59 - Jaguár

Kaptam ajándékba két nagy tököt. Mivel tökgyalum nincs otthon, így elkezdtem agyalni, hogy mit is kezdjek vele... nézegettem a neten a recepteket, de egyik sem hatott meg... nos, a vége az lett, hogy egyikőjüket felkockáztam, jénaiba tettem, tejfölből, krémsajtból, tejből és carbonara porból szószt készítettem hozzá, ráöntöttem úgy, hogy teljesen befedte a tököt, a tetejére reszelt sajtot szórtam és megsütöttem... enyhén szólva is bitang jó lett. A szósz a sütéstől krémsűrűvé vált, és kihűtve is mennyei finomság lett belőle.
A magokat meg jól eltettem, hogy legyen jövőre nekem is.

7 komment
Címkék: gasztro

A bejegyzés trackback címe:

https://egyparduc.blog.hu/api/trackback/id/tr8313757714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

krikszi 2017.07.17. 10:03:24

Helyes! :) (a magokért meg külön pirospont!)

Jagi 2017.07.17. 10:04:32

Muszáj! Egy csomó lehetőségtől estem el már azért, mert nem tettem el a magokat :)

Lazac 2017.07.17. 10:53:56

Milyen jó ötlet, köszi :)

Vilma Kovakövi 2017.07.17. 12:46:11

Nincsen négyoldalú reszelőd? Én is azon szoktam lereszelni, phingom sincs, mijaza tökgyalu... :)

Jagi 2017.07.17. 15:17:26

De az van... de azt mondták, az nem tökgyalu, azzal ne reszeljek tököt... na tessék, akkor a másikat lehet, hogy így készítem el majd:D (de így legalább kreatívkodtam) :)

Jagi 2017.07.17. 15:17:46

:) szívesen

Agyrágó Bogár 2017.07.17. 17:31:20

és miért ne? elkopik a reszelőkéje? :D
én mindenre azt használtam, nem lett semmi baja a töknek :D igaz csak ritkán, mert nem kedvencem. Én csak rántva szeretem.
süti beállítások módosítása