Egy Wolf András nevezetű séf nyitott egy éttermet az új irodaházunk alján... mindenki oda-vissza van tőle, hogy mekkora profi, meg Michelin-csillagos, meg sztárséf... és hogy nem néztem a nemtudommilyen műsort? Hát nem. Assenem tudom, hogy ki az a Wolf Andárs és televíziót se nagyon nézek (szégyellem is magam...).
Utánaolvastam a fickónak, tényleg valami nagy arc... A kollégák voltak már ott és a vélemények egy dologban egyeznek, hogy k. drága... engem annyira nem hozott tűzbe, pláne, hogy nem is normális étterem, hanem önkiszolgáló... a netes vélemények amúgy eléggé lehúzzák az éttermeit, hát én azért szeretem, hogy ha már sokat fizetek, minőséget kapjak.
Itt bent megkezdődött a hajtás, június 15-ig tart, fel kell kötni a gatyót.
Várom a délután kettőt, hogy kilőhessek innen és boldog kapirgálásban telhessen a hétvégém.