ENJOY!

Papírsárkány

.

2020. február 14. 09:00 - Jaguár

Egy Wolf András nevezetű séf nyitott egy éttermet az új irodaházunk alján... mindenki oda-vissza van tőle, hogy mekkora profi, meg Michelin-csillagos, meg sztárséf... és hogy nem néztem a nemtudommilyen műsort? Hát nem. Assenem tudom, hogy ki az a Wolf Andárs és televíziót se nagyon nézek (szégyellem is magam...).
Utánaolvastam a fickónak, tényleg valami nagy arc... A kollégák voltak már ott és a vélemények egy dologban egyeznek, hogy k. drága... engem annyira nem hozott tűzbe, pláne, hogy nem is normális étterem, hanem önkiszolgáló... a netes vélemények amúgy eléggé lehúzzák az éttermeit, hát én azért szeretem, hogy ha már sokat fizetek, minőséget kapjak.
Itt bent megkezdődött a hajtás, június 15-ig tart, fel kell kötni a gatyót. 
Várom a délután kettőt, hogy kilőhessek innen és boldog kapirgálásban telhessen a hétvégém.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://egyparduc.blog.hu/api/trackback/id/tr9515492272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lazac 2020.02.15. 05:23:48

Én sem tudok ki ez a fickó, de olvastam, hogy ott nyitott egy éttermet. Hát, a Michelin csillagos tálalásra mondják azt, hogy nálunk az ilyen tányért kérdés nélkül elmosogatják.:):) Fine dining, lehet, hogy szép, de jól nem laksz tőle és arcátlanul drága :)
süti beállítások módosítása